ГЛАСЪТ НА ЦАРЯ НАПУСНА "ВРАБЧА", ЩЕ СЕ ЗАНИМАВА С ПИАР КОНСУЛТАЦИИ
Цветелина Узунова:"Нямам намерение засега да се връща към предишната си професия на тв водеща. Ще помагам на Царя с каквото мога."
Bulgaria News | 06.12.2009 17:17Пред Bulgaria News Цветелина Узунова сподели: „Много хора напоследък ми звънят с въпроса какво ще правя, ще се върна ли в телевизията. Всъщност, за мен промяна в ежедневието няма - ще продължа, както и досега, да работя в моя частен офис на ул. „Шипка”, където е фирмата ми за PR VIPART. Създадох я още преди 3 години. С екипа работим основно върху корпоративни PR проекти, въпреки, че кризата се отрази доста и в нашия бранш. Но не изоставям нито политиката, нито журналистиката. Тъй като много харесвам обществената работа, сега ще имам време да се заема сериозно със Сдружението за модерна политика, на което съм председател. Създадохме го с колеги преди няколко години, но така и нямах възможност да го развия. Ще правим това, в което имаме най-голям опит – политически стратегии, PR консултации, анализи, дискусии - както в сферата на вътрешната, така и на външната политика.
Прочети пълния текст