КИЧКА БОДУРОВА ПРЕЖИВЯЛА КОШМАРНО ПЪТУВАНЕ ОТ СОФИЯ ДО САЩ

Накратко: КИЧКА БОДУРОВА ПРЕЖИВЯЛА КОШМАРНО ПЪТУВАНЕ ОТ СОФИЯ ДО САЩ
Снимка: архив Кичка Бодурова

На певицата се наложило два пъти да каца обратно на земята, заради повреди в два различни самолета – във Франкфурт, после същото се повтаря и в Лондон

Bulgаriа-news | 25.10.2014 15:47

Късно вечерта в петък Кичка Бодурова написа в личния си профил във Фейсбук:

Май не е хубаво да споделяме лоши случки,но всичко е човешко - нали? Ако някой би ми разказал подобно нещо,бих онемяла, но това се случи с мен. Тръгнах от София за Мюнхен.Следващ полет-Мюнхен-Торонто с Air Canada....                                          

Летяхме вече над океана, когато пилотът каза,че трябва да се връщаме.Има повреда в самолета. Уж трябваше да кацнем обратно в Мюнхен, но аварийно го направихме във Франкфурт. Преспах там една нощ.
На другата сутрин United ми направиха нова комбинация-Франкфурт-Хюстън и после Вегас.След половин час вече над океана случката се повтаря - започна да става много топло вътре в самолета, не можеше да се диша. И ни съобщават, че трябва да се връшаме към земята -този път най- близкото Лондон.

Преспах и там една нощ и не ми се вярваше вече ,че ще стигна накъдето съм тръгнала.Не споделям неволите. Не можех да осмисля какво става и как е възможно едно след друго. На третия ден вече успях! Но можете ли да си представите как съм изкарала тези часове над океана. Молех се пак на мойта Богородица да ме пази, за да не страда детенцето ми.
Искам пред всички вас да благодаря на Бог, че ме спаси и видях моето пиленце днес.
Благодаря ти Боже мой!

Прочети още...

ПРИНЦ ХАРИ И МЕГЪН МАРКЪЛ ОБЯВИХА РАЖДАНЕТО НА ВТОРОТО СИ ДЕТЕ МЕГАН И ХАРИ ПРЕД ОПРА УИНФРИ: 12 ЛЮБОПИТНИ ФАКТА ЗА ЖИВОТА НА ДВОЙКАТА В ДВОРЕЦА БЪКИНГАМСКИЯТ ДВОРЕЦ: ПРИНЦ ХАРИ И МЕГАН НЯМА ДА СЕ ЗАВЪРНАТ КАТО РАБОТЕЩИ КРАЛСКИ ОСОБИ И ЩЕ БЪДАТ ЛИШЕНИ ОТ ВСИЧКИ ТИТЛИ ПРИНЦ ХАРИ И МЕГАН ОЧАКВАТ ВТОРОТО СИ ДЕТЕ БЛИЗКИТЕ НА МАРАДОНА ЗАПОЧВАТ БОРБАТА ЗА НАСЛЕДСТВОТО МУ ОТ 37 МИЛИОНА ПАУНДА УЧЕНИК НА СВЕТОВНОИЗВЕСТНИТЕ КОАФЬОРИ MOUNIR И АЛЕКС ЧАБЪТ ОТКРИ BEAUTY САЛОН В СОФИЯ 72-ГОДИШНИЯТ БАЩА НА ДЕЙВИД БЕКЪМ СЕ ЖЕНИ ЗА АДВОКАТКА-МИЛИОНЕРКА

Денят в снимки

Роден е Дъстин Хофман, един от най-изтъкнатите актьори на американското кино от края на XX век Още снимки »
Времето от Termo.bg
Time: 0.275 sec
Memory: 5.33 Mb
Peak memory: 5.64 Mb
Total SQL queries: 123
Total SQL time: 0.247 sec
Slowest SQL query time: 0.226 sec
Slowest SQL query:
SELECT 
									a.ID,
									a.publish as date,
									am.enabled,