НАСКОРО ОМЪЖЕНАТА АКТРИСА, АН ХАТАУЕЙ ИСКА ДА ИМА БЕБЕ И ПЛАНИРА ВСИЧКО ОКОЛО СЕМЕЙНИЯ СИ ЖИВОТ
На 29 септември тази година в Калифорния звездата се омъжи за дългогодишния си приятел Адам Шулман, актьор и дизайнер на бижута
Димитър Туджаров, Bulgaria news | 20.11.2012 09:49„Ани иска да завърши всичко, за да могат те да се оженят и да имат деца”, неин познат сподели пред US Weekly малко преди сватбата. „До сега, всичко е прекрасно,” каза актрисата пред Harper's Bazaar по темата за романса им, като добави че Шулман е много по-спокоен от предишните й партньори.
Ан Хатауей участва във фотосесия за The Hollywood Reporter заедно със свои колежки, сред които бяха Наоми Уоттс, Марион Котийяр, Хелън Хънт и др. „Наистина искам да имам бебе и аз и съпруга ми се чудим къде да живеем.”, заяви Хатауей. Звездата от „Батман” и „Клетниците”, филм който се очаква у нас в началото на следващата година, смята да подреди семейния си живот преди бременността си.
30 годишната актриса също така сподели притесненията си около ролята си в „Клетниците”. Тя играе Фатин, самотната майка в екранизацията по романа на Виктор Юго. Съмненията на Ан идват от факта, че майка й е играла същия персонаж, но не изучила достатъчно героя си. „Когато се явих за ролята бях нервна, защото знаех какво значи това за нея и се притеснявах, че ако не я получа тя ще се разочарова, а ако я получа ще бъде странно.”, сподели Ан във връзка с майка си.