НАГРАДИХА БИЛ КЛИНТЪН С ПРИЗА „БАЩА НА ГОДИНАТА“ НА БЛАГОТВОРИТЕЛНО МЕРОПРИЯТИЕ В НЮ ЙОРК

Челси Клинтън връчи наградата и обяви радостта си от факта, че баща й получава публично признание, но добави, че за нея той винаги е "най-добрия"
Bulgaria-news | 12.06.2013 16:05Бил Клинтън, президент на САЩ в периода 1993-2001 година, бе обявен за „Баща на годината“ по време на благотворителна проява в Ню Йорк. Дъщеря му Челси връчи отличието от Националния комитет за Деня на бащата, след което бившият държавен глава произнесе реч, в която говори за бащинството.
„Всеки ден той е мой баща и не ми е нужна награда като потвърждение, че е най-добрият, на когото съм могла да се надявам. Въпреки това съм благодарна, че той получи признание, което като негова пристрастна дъщеря мисля, че винаги е заслужавал“, обяви Челси Клинтън, която бе изненадващ гост на мероприятието.
Сред предишните носители на приза „Баща на годината“ са президентът Роналд Рейгън, актьорът Дик ван Дайк и някогашният политически партньор на Бил Клинтън - Ал Гор.