СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА ОТ БОЛНИЧНАТА СТАЯ В "ПИРОГОВ": НЕ ПИША СТАТУСИТЕ НА БОРИСОВ ВЪВ ФЕЙСБУК,"УИКЕНД" ЛЪЖЕ

Главният редактор на Bulgaria news завежда дело за клевета срещу тиражния седмичник, който прави инфантилен опит да я дискредитира
Bulgaria-news | 08.12.2013 16:36В последния си брой седмичникът "Уикенд", за който се твърди,че е част от медийната империя на Ирена Кръстева-Делян Пеевски, близки приятели на банкера "Цветан Василев", публикува абсолютно невярната информация, че Соня Колтуклиева е автор на статусите в личния профил на Бойко Борисов в социалните мрежи Фейсбук и Туитър.
Соня Колтуклиева от болничната си стая в "Пирогов" опроверга лъжите на "Уикенд", на личната си страница във Фейсбук тя написа:
"Съчинили и публикували в "Уикенд" нелепицата,че аз пиша статусите на Бойко Борисов във Фейсбук и Туитър. Абсолютна лъжа!!! И че за това получавам по 15 000 лева на месец.Абсолютна лъжа!!! Наистина Фейсбук-профила на Бойко Борисов е впечатляващо интелигентно и компетентно списван. Авторът му се справя перфектно.Но не съм аз. И няма как да бъда... Аз винаги излизам с името и лицето си, ясно и недвусмислено заявявам позицията си...
От четири дни лежа в токсикологията на "Пирогов" след алергичен шок от антибиотика “Авелокс”. Неволен свидетел съм на бруталния тормоз на цигани-наркомани над лекарите и медицинските сестри; всичките са неосигурени, но с огромни претенции и вулгарно поведение. Вчера една циганка се изсрала в кошчето за боклук в болничната стая. Засмърдя. Толкова гадно,колкото и от "Уикенд".#оставка"
Миналата сряда Соня Колтуклиева направи сензация като показа пред камерата на Нова телевизия юмруците си с изписана с червен маркер #оставка. Това предизвика шок в студиото на Big Brother Live и доведе до верижна реакция - младежи започнаха да изписват #оставка на пръстите си и да постват снимките в социалните мрежи. В шоуто Колтуклиева се обърна към публиката в студиото и каза:"Приятели,хайде в понеделник да изгоним номинираните Пенка и русата Златка! А после да изгоним #кой? - Пламен Орешарски! Зрителите в студиото в Нови хан полудяха и аплодираха продължително.
Колтуклева заяви категорично, че клеветническата дописка в "Уикенд" е нелеп и безсилен опит да я дискредитира като независима журналистка, каквато е била винаги.
Тя добави, че проф.Георги Ценев, адвокат на журналистката, ще заведе дело за клевета срещу вестник "Уикенд".