БОЙКО БОРИСОВ СЪДИ ВОЛЕН, ДНЕС ЗАВЕЖДА НЯКОЛКО ДЕЛА ЗА КЛЕВЕТИ СРЕЩУ ЛИДЕРА НА АТАКА

“Това, което говори Сидеров, са такива измишльотини, клевети и набеждавания, че нека да ги докаже в съда", каза лидерът на ГЕРБ
Bulgaria-news | 07.06.2013 12:07“Днес завеждам много дела. Чакам адвокат Марковски да го упълномощя за всички тези клевети и набеждавания, които Волен Сидеров прави. Ще го съдя”, каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Бойко Борисов.
„Аз съм бил веднъж в Ливан, в официална делегация на държавно посещение, веднъж в Катар на държавно посещение, с всичките журналисти, бизнес делегации и тези самолети не са ходили там. Това са такива измишльотини, клевети и набеждавания, че нека да ги докажем в съда", добави Борисов.
Вчера Сидеров каза, че с правителствения самолет, и с военни самолети, по негови данни, са изнасяни пари навън, за да бъдат вкарвани в офшорни сметки. Това са били пари на първите управляващи. По думите му - посоката е била Ливан, откъдето могат да се вкарат във всякакви офшорни сметки. “Става въпрос за милиарди, това е което ми подават много близки до Борисов и Цветанов, хора, които започват да се освобождават от страха да говорят”, каза Сидеров.
"Много ми е интересно да знаем как бяха купени самолетите "Еърбъс", как бяха купени хеликоптерите. Защо „Атака" не го предложи да се вкара в комисията", попита Борисов.