СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ОТВРАТЕНА СЪМ! ЕДНА ГОДИНА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ОТНЕМА ОТ ОБЩЕСТВЕНАТА ЕНЕРГИЯ НА БЪЛГАРИЯ
Разтресе страната с амбицията да оглави ДАНС, разтресе държавата с амбицията да купува, но да не плаща
Соня Колтуклиева | 20.06.2014 14:28Отвратена съм! От 1 година Делян Пеевски отнема от обществената енергия на България. Разтресе политическата система с прекомерната си амбиция да оглави ДАНС и да раздава селективно "правосъдие", да вкарва в затвора неудобните и да унищожава бизнес-конкурентите си.
Разтресе банковата система с прекомерния си апетит да купува, но да не плаща; да взима кредити, но да не ги връща. Не взе ДАНС, но си помечта да вземе КТБ - с цената на банков стрес и дистрес за клиентите.
Отвратена съм! От 1 година главният прокурор Сотир Цацаров участва в заговори и брои тежки простъпки на прокуратурата като "невинни грешки", сякаш са сбъркани ходове на табла в махленската кръчма.
Това е държава на възкръсналия Вишински! Днес на мушката са тримата "мними убийци" на Пеевски, подуправителя на БНБ Цветан Гунев и мажоритарния собственик на КТБ Цветан Василев - утре може да бъде всеки един от нас.
Предупреждението е към политическия елит - това ви чака,ако не ми вървите по гайдата. И учителят Доган - също!
Колеги, журналисти, не участвайте в тази мръсна война, каквото и да ви струва това. Защото нормалната страна, в която искаме да живеем, струва много повече. И битката за нея си струва!