ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ОТ ВИЕНА: НЕ СЪМ ИЗПОЛЗВАЛ ДЪРЖАВНИ ПАРИ ЗА НАЧИНАНИЯТА НА ПЕЕВСКИ

Банкерът заяви, че е готов да съдейства на следствието и прокуратурата и вероятно в петък ще се прибере в България
Bulgaria-news | 18.06.2014 18:04Банкерът Цветан Василев отрече да е използвал пари от държавни дружества, за да финансира проекти на Делян Пеевски в интервю за bTV.
Пред репортера Светослав Иванов Василев, от Виена, казва, че сегашното развитие показва, че е било един голям мит, че двамата с депутата от ДПС Делян Пеевски са тандем.
Банкерът отрече да е използвал държавни пари, за да финансира начинания на Пеевски или който и да било друг.
"Аз казвам следното - подставени лица аз нямам и всеки проект е сам за себе си. Когато се финансира един проект, важни са целите, важна е ефективността на този проект", казва той.
Василев заяви, че е готов да съдейства на следствието и прокуратурата и вероятно в петък ще се прибере в България.

Роден е Дъстин Хофман, един от най-изтъкнатите актьори на американското кино от края на XX век