Р.ОВЧ. ЩЕ СЪДИ МАРИЯ КАПОН.ТОЙ ЩЕШЕ ДА СЪДИ И БОЙКО БОРИСОВ?!
За БСП никой момент не е удобен за задаване на въпроси. Ако иска да ме съди - добре дошъл. Той преди искаше да съди и Бойко Борисов за „дъвките и близалките”, но последният взе, че стана премиер, каза Мария Капон
Bulgaria News | 09.10.2009 13:26Бившият народен представител Мария Капон използва правото си на отговор по БНТ1 и коментира изявлението на Румен Овчаров, че щял да я съди за публичните обвинения в корупция и лично облагодетелстване. Бившият министър на икономиката и енергетиката заяви, че ще сезира прокуратурата за думите на Мария Капон. Според него тя говори неща, за които няма доказателства: "Ако имам офшорни сметки, посочете кои са те и колко пари има в тях". "Нещо се е объркал г-н Овчаров, защото ние подаваме институционален сигнал за 2-та милиарда, с които беше ощетена държавата, когато той беше енергиен министър и защото цената на газа от 1 януари догодина ще се увеличи", обясни тя в сутрешния блок на БНТ. „Аз нищо не твърдя, аз задавам въпроси, а комисията и прокуратурата имат задължението да проверят има ли такива сметки и ощетен ли е действително българския народ от действията или бездействието на Румен Овчаров”.
Прочети пълния текст