![](http://www.bulgaria-news.bg/explorer/articles/article85239/thumbnails/thumb.png)
ЖАЛБА НА ДЕНЯ: ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ ПОСТРАДАЛ ОТ КМЕТУВАНЕТО НА БОЙКО
Премиерът си плати нощувката в хотела на олигарха в Обзор, но не е издължил 16 милиона лева на "Лукойл - България". На Генерала му омръзнало да се прави на полицай. Нима?! Да се направи на икономист, за разнообразие
Соня Колтуклиева | 04.09.2009 14:15Ние и без друго си знаехме, че Валентин Златев много иска Бойко Борисов да стане премиер и енергично помага за това от няколко години. Досещахме се и защо той предпочита Генералът да се прехвърли от "Московска" 33 в кабинета на "Дондуков" 1. Но не допускахме нещо много важно - софийският кмет е пречел на петролния бос. Разкрива ни го най-сетне самият Бойко Борисов в интервю за многотиражния вестник "Шоу", предизвиквайки у читателите умиление и мъка. Жалба на деня: " Вальо Златев ми е приятел от 20 години. Той казва по този повод - най-тежко ми беше, докато ти беше кмет. Не си ми дал да направя една бензиностанция в София, 16 милиона ми висиш - кметството не ми е платило за горивата - без лихви те кредитирам и съм осветил половината църкви и манастири в София с фасадно осветление. Е то, това съм спечелил от теб - казва той".
Прочети пълния текст