ПИСМОТО НА РУМЯНА ЖЕЛЕВА, ИЗПРАТЕНО ДО ПРЕМИЕРА БОЙКО БОРИСОВ*

ПИСМОТО НА РУМЯНА ЖЕЛЕВА, ИЗПРАТЕНО ДО ПРЕМИЕРА БОЙКО БОРИСОВ*
Снимка: Архив Политическата кариера на Румяна Желева се оказа бърза и блестяща, но кратка

С горчивина трябва да отбележа, че дискусията по повод отправените ми обвинения в лъжа и наличие на конфликт на интереси доминираше изслушването

Bulgaria News | 19.01.2010 14:43

Уважаеми господин Министър-председател, Моля да приемете оставката ми от всички позиции, заемани от мен, за да можете да предприемете необходимото за оттеглянето на кандидатурата ми за български еврокомисар. След като правните отдели на Европейската комисия и Европейския парламент излязоха със становища, потвърждаващи както липсата на конфликт на интереси и така и верността на декларирарните от мен данни за финансов интерес, мога да заявя, че смятам за опровергани публично отправените ми по време на изслушването в Европейския парламент тежки обвинения, в това число и в лъжа.

Прочети пълния текст

Прочети още...

РУМЪНИЯ СЕ ИЗРЕПЧИ НА ХОЛАНДИЯ ЗА САНКЦИИТЕ, БЪЛГАРИЯ ПАСУВА БАТ`БОЙКО ИСКА ВРЕМЕ, НО ПУТИН ПОСТАВИ УЛТИМАТУМ РУМЯНА ЖЕЛЕВА НАПИРА ЗА ПОСТА ЕВРОКОМИСАР РОДНИ УПРАВНИЦИ И ОЛАФ ЩЕ СПАСЯВАТ ЕВРОПАРИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ПЕТИМА ОТ ПРЯСНО НАЗНАЧЕНИТЕ ДИПЛОМАТИ ОСТАВАТ В РОДИНАТА ЩЕ ИЗГУБИМ ЛИ ИМОТ В МОСКВА? ВЪВ ВЪНШНО РЕДЯТ НОВИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ СОМАЛИЙСКИ ПОХИТИТЕЛИ ОСВОБОДИХА БЪЛГАРСКА ПЛЕННИЦА ТУРЦИЯ СЕ БОРИ ЗА МЯСТО В Г-7 РУМЯНА ЖЕЛЕВА РАЗМАХВА МЕТЛАТА ВЪВ ВЪНШНО

СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: МЕГЛЕНА КУНЕВА И ДИЛМА РУСЕФ – НЕРДЕ ЯМБОЛ, НЕРДЕ СТАМБУЛ?!

17.04.2011 22:53 Нито Меглена е Дилма, нито Първанов е Да Силва. Бившият бразилски президент се ползва с...

ОТИВА СИ ЕДНА НАПРЕГНАТА ГОДИНА...

31.12.2010 17:51 Днес е последният ден на една трудна за България година, в която преживяхме мощни...
Time: 0.275 sec
Memory: 5.34 Mb
Peak memory: 5.67 Mb
Total SQL queries: 168
Total SQL time: 0.239 sec
Slowest SQL query time: 0.218 sec
Slowest SQL query:
SELECT 
									a.ID,
									a.publish as date,
									am.enabled,
									am.Title as title,