БСП ПОГНА ИСКРА ФИДОСОВА ЗА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ
Шефката на правната комисия в парламента плащала по 6700 лева месечни вноски по два банкови кредита, а декларирала, че дължи 40 хиляди към една финансова институция, твърдят социалистите
Маргарита Стоянчева | 23.11.2009 21:02"Ще искам комисията да направи разследване и да я разпита има ли нерегламентирани доходи и какъв е произходът на средствата, с които разполага“, категорична бе червеният секретар Корнелия Нинова. И допълни, че "има конкретни неща срещу Фидосова“, но ще ги огласи след приключване на проверката на комисията за борба с корупцията. "Управляващите демонстрират политическо лицемерие и двуличие, сочат с пръст опонентите си, лепят всякакви етикети и категории, а в същото време газят законите като булдозери", коментира още Нинова. В отговор Фидосова заяви, че парите, с които погасява заемите си, са “печалба от работата ми като нотариус през последните 12 години, за които съм си платила данъците“. "Не смятам да коментирам сумите, с които разполагам, но те са коректно декларирани. Няма нещо, което да ме притеснява. Напротив, учудвам се за пореден път на хода им като последно издихание и опит да опетнят един коректен човек”, коментира Фидосова обвиненията на социалистите.
Прочети пълния текст