ЩЕ НАДМИНЕ ЛИ „УЧЕНИКЪТ” ФАНДЪКОВА СВОЯ „УЧИТЕЛ” БОРИСОВ?
Освен София, кандидатите за кметове на ГЕРБ печелят и в градовете Враца и Правец, както и в столичния район Панчарево
Маргарита Стоянчева | 15.11.2009 23:05„Убеден съм, че ученикът Йорданка Фандъкова ще надмине учителят си Бойко Борисов”, заяви вътрешният министър и председател на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на пресконференцията на партията по случай победата на частичните местни избори в неделя. С това свое заключение Цветанов очевидно визираше позициите на двамата си съпартийци от близкото минало – кмет и заместник-кмет с ресор образование. „Искам да благодаря на всички софиянци, които отидоха до изборните секции и дадоха своя глас са доброто управление на нашия град. Това беше една висока оценка за екипа, от който аз бях част- екипът, воден от бившия кмет и сега премиер Бойко Борисов”, заяви развълнувания победител в битката за София Йорданка Фандъкова. Тя допълни, че ще продължава да работи с екипа, който наследява от предшественика си, тъй като софиянци са избрали продължаване на политиката, водена от него.
Прочети пълния текст