ГЕОРГИ КАДИЕВ: ВЛИЗАМ В БИТКА С ГЕНЕРАЛА
„Лошото ченге” Бойко Борисов ще подкрепя протежето си Йорданка Фандъкова в кметската надпревара за София. Кандидатът на БСП обеща пълна ревизия на дясното управление на столицата
Венци Михайлов | 19.10.2009 19:35„Г-н премиерът прескочи собствения си кандидат за кмет и започна кампанията от нейно име вчера в предаването „На 4 очи”, при което си позволи по доста некоректен начин да заяви, че „Г-жа Фандъкова нямала пари, тъй като нейният съпруг не продавал евтин ток”, разкритикува медийните изяви на премиера Георги Кадиев. Той не остана длъжен на Бойко Борисов и открито го попита „кому е нужна такава некоректна кампания? Как така бях много добър, когато ползваха моите критики към предишното правителство, а сега заявяват, че съм бил един от всички? Как така бях добър, когато г-жа Цветелина Бориславова идваше при мен да иска сметките на НАП да бъдат в СИБанк, а сега видиш ли изведнъж съм лош? Как така бях добър, когато защитавах Тошко Тодоров, експерт на ГЕРБ, а сега не съм?”, припомни Кадиев на премиера предишни негови изказвания. Въпреки това кандидатът на социалистите покани претендента на ГЕРБ Йорданка Фандъкова на поредица от дебати по теми, свързани с управлението на София. Като джентълмен той предложи на дамата да определи мястото и датите на дискусиите
Прочети пълния текст