СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ЗАПОЧНА СЕ! ЗАЛИЧАВАТ НЕУДОБНИТЕ И СПОРНИ МОМЕНТИ ОТ ПУБЛИЧНИТЕ ПРОЯВИ НА ИЛИЯНА ЙОТОВА

Който Меч вади...става президентша!
Bulgaria-news | 22.01.2026 15:59Изтриха от социалните мрежи видеото от церемонията по удостояването на Илияна Йотова с отличието “Рицар на годината” от Ордена на рицарите тамплиери, на 2 декември 2023 година.
Вчера видеото беше припомнено от паметливи хора и след няколко часа - премахнато. Аз също го публикувах с напомняне кой е Румен Ралчев - Илияна Йотова - служител в УБО, началник на охраната на Тодоро Живков, масон, член на партия ГОРД.
Част от коментарите под видеото:
Ивайло Иванов: Който Меч вади...става президентша! 🤣
Тия, с белите чаршафи, може да ги назначи за охрана, сега...
Евелина Джелепова: Пълни смешници! Видяла жабата, че подковават вола! Тамплиерите ще се обърнат в гроба като ги видят тези!
Д-р Мария Копанарова: Ах, какви парвенюта! Отдалече прозира липсата на класа и аристократичност!
Недялка Котсалова: Претенции за "аристократичност "чрез принадлежност към псевдотамплиерски орден ! По -скоро орден на бившите комунистически и ДС муцуни , мечтаещи за позицията "елит "! Но знаем - от цървул трудно става трандафор , въпреки лустрото на всеки , манталитета му личи - сноби до мозъка на костите !
Жана Анаж: Пошлост и просташка показност. 😥
Юлия Грозданова: Стайлингът им е потресаващ! Повечето са с поне 15 кг наднормено тегло, за голите кунки не ми се говори!
Идеологическата помия е друг въпрос.
Димитър Скутов: Аз не съм виждал комунист да е избиран във ордена на тамплиерите,само нашите хамелеони ги правят тези упражнения.
Борис Гергиев: Внуците на червените шумкари станаха Аристокрация 'подиграват ни се
Рада Мангурова: Хора ,които си мислят, че нещо разбират, а всъщност са клуб по интереси икономически и политически . Нищо повече.
ПП. Ивайло Иванов е запазил видеото, изпрати ми го.
Соня Колтуклиева

Роден е Дъстин Хофман, един от най-изтъкнатите актьори на американското кино от края на XX век