СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА КЪМ НИКОЛАЙ ХАДЖИГЕНОВ: КАКВО МИСЛИШ ТИ ЗА СРЕЩАТА НА МАЯ МАНОЛОВА С ВАСИЛ БОЖКОВ?

Коментар на Соня Колтуклиева във Фейсбук:
Bulgaria-news | 01.04.2021 15:20Мая Манолова истерично си изпуска нервите, когато я попитат за посещението й в “бърлогата на звяра” - офиса на един от най-зловещите представители на криминалния преход в България - Васил Божков.
Всъщност, това любопитство не е най-неприятното за Мая Манолова. Много по-страшно би било, ако Васил Божков се върне в България и предяви претенции в случай, че Мая Манолова е поела някакви ангажименти с обещанието, че ще стане столичен кмет. Всъщност, срещата е била разкрита от самия Божков, без съмнение. Кой друг ще разполага със снимки и видео от неговия офис?
Разкритието за посещението на Мая Манолова при Васил Божков на мен ми прозвуча като мафиотска закана - една от многото закани на дубайския беглец в стил: “знам какво направи миналото лято и ще разкажа за това”.
Какво е правила Мая Манолова в кабинета на Васил Божков е съществен въпрос за обществото, важен е и за коалицията “Изправи се. Мутри вън”: зависима ли е Мая Манолова от Васил Божков? Зависима ли е Мая Манолова от мутрите?
Готови ли са коалиционните партньори да поемат такива негативи? Ако не са - разговорът им с Мая Манолова е абсолютно належащ.
Да припомня: преди години Пламен Орешарски беше оттеглен от Надежда Михайлова като кандидат-кмет на София, заради среща в офиса на Васил Божков, при това напълно официална среща, обявена в предизборния календар на СДС.
Николай Хаджигенов, много ми е любопитно какво мислиш ти по този въпрос - срещата на “кривата щанга” с Черепа?
Да не се окажат мутрогонците мутрофили?!