МАЯ МАНОЛОВА: ГЕРБ ЗАПОЧНА С ЧЕРНА И МРЪСНА КАМПАНИЯ

Накратко: МАЯ МАНОЛОВА: ГЕРБ ЗАПОЧНА С ЧЕРНА И МРЪСНА КАМПАНИЯ
Снимка: БГНЕС

Тя заяви, че властта е блокирала нейните опити да помага на хората в качеството си на национален омбудсман

Bulgaria-news | 05.09.2019 14:02

Фабриката за манипулации показва паника в опонента и няма да ме уплаши. Това заяви пред бТВ кандидатът за кмет на София Мая Манолова.

"Битката за София е тежка, агресивна още от сега, опитите да бъда дискредитирана, аз и семейството ми, екипа, натиска върху нас. Не очаквам позитивна кампания, а напротив. Ето, през последните два месеца не са спрели да правят внушения за мен и моя екип, сега се вижда едно неуважително отношение и към Инициативния комитет, който ме издигна за кмет. Това, че ме преследват медии, близки до властта, сутрин пред фризьорския салон или на мястото, на което работех до вчера, издава паника. Но това няма да ме уплаши."

Тя заяви, че властта е блокирала нейните опити да помага на хората в качеството си на национален омбудсман. Оставането ми на позицията омбудсман щеше да се превърне в агония, добави Манолова. Тя няколко пъти повтори, че работата ѝ винаги е била насочена в помощ и подкрепа на обществото. Щом като медиатор не ми се получи, ще го направя за хората като граждански кандидат за кмет, зарече се Манолова.

Никога не съм искала помощ и подкрепа от институциите за себе си. Винаги съм искала подкрепа за българските граждани – не ми правят услуга на мен, аз нямам нужда. Ангажимент и задължение на премиера и на председателя на парламента е да служат на народа, припомни Манолова по повод думи на Цвета Караянчева.

Една от лъжите на фабриката за манипулации, според Манолова, е, тази, че е изгонена от БСП. От четири години не съм член на БСП, безпартийна съм и съм работила добре и съм защитавала каузи на различни български партии, заяви Манолова и изброи – защита от презастрояване на българското Черноморие, за социална подкрепа на българските граждани, за машинното гласуване.

Запитана как ще се справи като кмет, след като няма зад гърба си листа с общински съветници, Манолова каза, че настоящето мнозинство на общински съветници в СОС не води до добри решения. Според нея там има комфорт.

Запитана какви ще бъдат първите три неща, които ще направи, ако влезе на „Московска” 33, Манолова изброи: Ще отворя Столична община за гражданите. Ще завърша по най-бързия начин детската площадка пред 13-и блок в „Овча купел”. Ще отида лично да отключа спортното игрище в село Кривина.

В заключение тя заяви, че е готова да проведе дълъг разговор с Йорданка Фандъкова за проблемите на столичани. 

Прочети още...

0ТНОВО ОТЛОЖИХА ДЕЛОТО ЗА КАСИРАНЕ НА ВОТА В СОФИЯ СТАРТ НА ДЕЛОТО ЗА КАСИРАНЕ НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ БАЛОТАЖА В СТОЛИЦАТА КОРНЕЛИЯ НИНОВА: КУПЕНИТЕ ГЛАСОВЕ ИЗКРИВИХА ВОТА ЦИК: 100-ТЕ ХИЛЯДИ ИЗБИРАТЕЛИ В СПИСЪЦИТЕ ЗА СОФИЯ БИЛИ ТЕХНИЧЕСКА ГРЕШКА СОФИЯ: ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ПЕЧЕЛИ 8 РАЙОНА, ГЕРБ – 7, БСП – 2 ПОБЕДА ЗА БСП В РУСЕ И БЛАГОЕВГРАД, ГЕРБ ЗАДЪРЖА СОФИЯ, ПЛОВДИВ И ВАРНА ЧЕТВЪРТИ МАНДАТ ЗА ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА В СТОЛИЦАТА

Денят в снимки

Роден е Дъстин Хофман, един от най-изтъкнатите актьори на американското кино от края на XX век Още снимки »
Времето от Termo.bg
Time: 0.388 sec
Memory: 5.34 Mb
Peak memory: 5.65 Mb
Total SQL queries: 123
Total SQL time: 0.354 sec
Slowest SQL query time: 0.228 sec
Slowest SQL query:
SELECT 
									a.ID,
									a.publish as date,
									am.enabled,