СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ВЕЧЕ 4 ГОДИНИ МАРГАРИТА МИХНЕВА НЕ МИ ИЗПЛАЩА ОБЕЗЩЕТЕНИЕТО, НА КОЕТО Я ОСЪДИ СГС ЗА КЛЕВЕТИТЕ Й. НЕ Я ЛИ Е СРАМ?!

Накратко: СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ВЕЧЕ 4 ГОДИНИ МАРГАРИТА МИХНЕВА НЕ МИ ИЗПЛАЩА ОБЕЗЩЕТЕНИЕТО, НА КОЕТО Я ОСЪДИ СГС ЗА КЛЕВЕТИТЕ Й. НЕ Я ЛИ Е СРАМ?!
Снимка: България Днес; 25.03.2020

Аз обявих, че ще даря обезщетението на дете, болно от ревматоиден артрит

Bulgaria-news | 18.07.2022 13:33
 На 18 юли 2018 г. Софийски градски съд осъди Маргарита Михнева за клеветите й срещу мен, разнасяни от медия на медия 2 години - в услуга на Делян Пеевски и Сотир Цацаров, които ме превърнаха в мишена, заради мои публикации и телевизионни коментари.

Върховният касационен съд в края на 2018 г. потвърди присъдата.

Адвокатите Николай Хаджигенов и Екатерина Димитрова водиха тежки битки с цацаратурата и медийния натиск върху съдии и политици за манипулиране на общественото мнение срещу мен. Успяха да се преборят! Защото са отлични професионалисти.

Аз обявих, че ще даря обезщетението на дете, болно от ревматоиден артрит, чието лечение е много скъпо.

Маргарита Михнева 4 години вече се прави на глуха и сляпа за моите призиви да ми изплати обезщетението; неглижира съдебни решения, въпреки хвалбите си, че е завършила право и уважава закона.

Медиите, в които тиражираше клеветите си срещу мен, показват кожените й палта и скъпите й бижута, разказват за воаяжите й до Швейцария, за луксозните й апартаменти на ул. “Оборище” и на площад “Народно събрание”.

Какъв й е редовният номер на Маргарита Михнева?! Тъй като десетки хора я съдят за обиди и клевети, тя е прехвърлила всичките си имоти на дъщеря си Неда. Официално - Маргарита Михнева разполага само с минимална пенсия.

Колко удобно, нали?! Бълва измислици и съчинения срещу когото си поиска (или й поискат), а после - шапка на тояга, няма пари за обезщетения на осъдилите я, които са похарчили сума-ти-пари за държавни и съдебни такси и адвокатски хонорари плюс, че са понесли щетите от публичното омаскаряване.

Михнева, изплати ми парите!

Автор: Соня Колтуклиева

Снимки: България Днес; 25.03.2020

Прочети още...

67 ЖУРНАЛИСТИ И СЛУЖИТЕЛИ В МЕДИИ СА БИЛИ УБИТИ ЗАРАДИ РАБОТАТА СИ ПРЕЗ 2022 ГОДИНА TWITTER ОСВОБОЖДАВА ПОЛОВИНАТА ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ ПО СВЕТА ИЛОН МЪСК ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА ДАВА ИНТЕРНЕТ НА УКРАЙНА, ВЪПРЕКИ ЧЕ СТАРЛИНК Е НА ЗАГУБА СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА КЪМ ТВ ВОДЕЩА ОТ БНТ: НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ, ЗАПАЗИ ДОСТОЙНСТВОТО СИ! КАКВО ХРИСТИНА ХРИСТОВА НЕ ПОПИТА РАДОСТИН ВАСИЛЕВ? СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: БТВ И НОВА ТВ(ОБЕДИНЕНИ) ДА НАПРАВЯТ КОРЕСПОНДЕНТСКИ ПУНКТ В ДЕНОНОЩНИЯ МАГАЗИН СРЕЩУ ДОМА НА КАРА ПЕТКО И СИНА МУ КИРИЛ ПОЛИЦАЙКАТА, ПОМОГНАЛА НА СЕМЕРДЖИЕВ: СЪВЕСТТА МИ Е ЧИСТА! ЗЛОБНИ ЧОВЕЧЕТА, СПЕТЕ СПОКОЙНИ  СТОЯН КАЛОЯНОВ: ЦЕНЗУРИРАТ СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА. ТАКА ПРАВЯТ НОВИТЕ КОМУНИСТИ - ПОДЛО И СТРАХЛИВО, НО НЯМА ДА Я УПЛАШАТ!

Денят в снимки

Роден е Дъстин Хофман, един от най-изтъкнатите актьори на американското кино от края на XX век Още снимки »
Времето от Termo.bg
Time: 0.299 sec
Memory: 5.33 Mb
Peak memory: 5.64 Mb
Total SQL queries: 123
Total SQL time: 0.269 sec
Slowest SQL query time: 0.235 sec
Slowest SQL query:
SELECT 
									a.ID,
									a.publish as date,
									am.enabled,