СТЕФАН ЕЛЕНКОВ: ТОВА ИЗДАНИЕ НА HILLS OF ROCK СЕ ОЧАКВА ДА БЪДЕ НАЙ-ГОЛЯМОТО ПО ПОСЕЩАЕМОСТ ОТ ВСИЧКИ, КОИТО СМЕ ПРАВИЛИ ДО СЕГА

След по-малко от седмица започва Hills of Rock с Bring Me The Horizen, Korn, топ групи, които във момента са наистина на върха на своята музикална кариера
Bulgaria-news | 23.07.2024 16:55Това сподели за подготовката на най-мащабния рокфестивал в България Стефан Еленков, изпълнителен директор на една от най-големите промоутърски компании на Балканите в интервю за Euronews България.
Еленков изрази задоволство от мащаба на феста тази година, ранга и формата на групите, които българската публика ще може да види на живо в рамките на тазгодишното издание на фестивала, а и загатна за още приятни изненади в следващите години.
„Това издание на Hills of Rock се очаква да бъде най-голямото по посещаемост от всички, които сме правили до сега и аз съм изключително щастлив и доволен, че партнирайки си с община Пловдив след толкова много години ние развиваме този фестивал по един изключително добър начин и смятам, че меломаните могат да очакват дори още по интересни неща за в бъдеще.“
Нов момент тази година е специалната настилка, която ще осигури комфорта на публиката пред главната сцена и изобщо организаторите правят всичко възможно да осигурят на гостите на фестивала най-доброто рок изживяване на българска земя. „Отваряме допълнителни входове, за да можем да посрещаме хората навреме. Разбира се, както обикновено, аз ще призова всички фенове да дойдат навреме, да не чакат хедлайнера. Това е фестивал, не концерт, ще има множество неща, които могат да видят. Няма да бъде толкова топло, прогнозите за времето са изключително добри, така че ако могат да дойдат още в 5 часа, когато започват първите групи, могат да останат приятно изненадани от това, което могат да видят и на по-малките сцени и на главната сцена още преди хедлайнера“, призова Еленков.
Ето и цялото интервю с всичката информация за Hills of Rock 2024: